Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

Chakra Harten 45-60mm

Product code: BBCs-03

Met zorg vervaardigd, wordt elke steen met de hand gemaakt uit de mooiste edelstenen, met zeven verschillende kleuren die de individuele Chakra's vertegenwoordigen. Afkomstig uit het mystieke land India, belichamen deze Gebonden Chakra Stenen eeuwenoude tradities van edelsteen genezing.

Gebonden Chakra Stenen zijn meer dan alleen prachtige decoraties; het zijn diepgaande hulpmiddelen om welzijn en spirituele harmonie te bevorderen. Deze esoterische juwelen zijn bestemd om uw klanten die van edelstenen houden en verzamelaars te betoveren.

Het Chakra Hart belichaamt de essentie van liefde, mededogen en balans. Uitgesneden uit verschillende edelstenen die de Chakra's vertegenwoordigen, stralen deze harten harmonieuze energie uit. Houd er een dicht bij uw hart om gevoelens van liefde en verbinding te versterken, of gebruik het tijdens meditatie om uw spirituele reis te verdiepen.

Houd er rekening mee dat deze Gebonden Chakra Stenen ambachtelijk zijn gemaakt, dus kleine variaties in grootte en gewicht kunnen voorkomen vanwege hun handgemaakte karakter.

Origine India
Gewicht 0.105Kg /stuk
Shipping weight 0.105Kg
Afmetingen
Materialen/Ingredienten gemstone
CPNP
UFI
Barcode 5056368315398
Materialen/Ingredienten
Barcode