Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:
Caption

AW  Indiase Cadeauartikelen 

We hebben al onze Indiase producten verzameld in één afdeling. Bij AW importeren we al meer dan 20 jaar uit India, waarbij we er altijd voor zorgen dat goederen worden geproduceerd door gerenommeerde bedrijven die werknemers en aannemers eerlijk behandelen. 

Vrijwel elk bedrijf krijgt een persoonlijk bezoek om er zeker van te zijn dat de normen goed zijn. De meeste van onze leveranciers zijn kleine familiebedrijven die we met veel plezier gedurende vele jaren ondersteunen. Onze man in India, de heer Chatterjee, en nu ook zijn zoon Drishtanta, zijn onze agenten ter plaatse en zorgen voor kwaliteit en snelle leveringen. De heer Chatterjee heeft meer dan 12 jaar persoonlijk voor AW gewerkt, hij is ook eigenaar van een katoen- en jutefabriek in Serampore bij Kolkata. 

Wij importeren sinds 2010 100% Indiaas katoen en daarom is geen van de katoen in AW-producten afkomstig uit China. Dichtbij de fabriek is een kindertehuis voor weeskinderen, met de hulp van de heer Chatterjee zijn we verheugd om dat tehuis en zijn kinderen te ondersteunen en te verzorgen. 

Wanneer u Indiase groothandelsproducten van AW koopt, kunt u er zeker van zijn dat u niet alleen zo direct mogelijk koopt, maar dat de goederen eerlijk worden verhandeld en dat we ook ons best doen om iets terug te geven. Bedankt voor je ondersteuning!