Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Orderverwerking 2 - 3 werkdagen
+421 911 199 558
 


AWGifts Nederland kondigt aan dat de betaalmethode "Koop Nu Betaal Later"  (BNPL)

AWGifts Europe kondigt aan dat de betaalmethode "Koop Nu Betaal Later" (BNPL) van PastPay nu beschikbaar is voor hun zakelijke klanten in een breed scala aan Europese landen, waaronder Slowakije, Tsjechië, Hongarije, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Italië, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Spanje, Denemarken, Zweden, Portugal, Litouwen, Estland, Letland, Bulgarije, Slovenië, Zwitserland en Groot-Brittannië, op voorwaarde dat ze een geldig btw-nummer hebben.

Deze innovatieve betaalmethode stelt bedrijven in staat om direct op hun website aankopen te doen en pas 30 of 60 dagen later voor de bestelling te betalen. Het proces is eenvoudig:

1. Voeg producten toe aan de winkelwagen.

Winkel voor de items die u nodig hebt en onthoud dat u ze niet vooraf hoeft te betalen.

2. Kies PastPay BNPL als betaalmethode.

Kies uw betaalmethode tot 30 of 60 dagen.

3. De bestelling is succesvol en wordt zo snel mogelijk verzonden.

We verzenden uw bestelling zo snel mogelijk terwijl u de vrijheid hebt om uw betaling tot 30 of 60 dagen uit te stellen

4. Regel de betaling door overboeking naar de bankrekening van PastPay vóór de verlengde betalingstermijn.

Met deze BNPL betaalmethode willen we een nieuwe mogelijkheid bieden voor onze zakelijke kopers om de liquiditeit te verbeteren en snellere groei te bereiken.

 

AWGifts Europe streeft ernaar deze betaalmethode ook beschikbaar te maken voor meer Europese landen en hoopt deze optie binnenkort aan te kunnen bieden aan alle EU-landen. Dit biedt zakelijke kopers een nieuwe mogelijkheid om hun liquiditeit te verbeteren en sneller te groeien.

Let op: de PastPay BNPL betaalmethode is alleen beschikbaar voor geselecteerde zakelijke kopers. Na het selecteren van de PastPay betalingsoptie zal het systeem automatisch bevestigen of deze betaalmethode beschikbaar is voor uw bedrijf.


**Belangrijke Belastingnummer Update voor Nederlandse Klanten**

Wij hebben een verbetering doorgevoerd om uw aankoopproces te versoepelen! 

Nederlandse klanten kunnen nu kiezen om óf hun belastingnummer óf, bij herkenningsproblemen, hun registratienummer in te voeren. Gebruik voor het registratienummer de prefix 'NL' (bijv. NL67323944). 

Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact op of bezoek [email protected]

We zijn hier om te helpen!

 

FAQ - Veelgestelde Vragen 

PastPay is alleen beschikbaar voor zakelijke kopers met een geregistreerde rechtspersoon en kan niet worden gebruikt door individuele ondernemers.

In welke landen kan het PastPay betalingsplan worden aangeboden? 

 Slowakije, Tsjechië, Hongarije, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Italië, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Spanje, Denemarken, Zweden, Portugal, Litouwen, Estland, Letland, Bulgarije, Slovenië, Zwitserland en Groot-Brittannië met "30 en 60 dagen

Krijg wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt 

De dagen van het prioriteren van bepaalde aankopen boven andere en het missen van winst omdat je niet de juiste materialen of voorraad hebt, zijn voorbij. Koop wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, en stel betaling uit met 30 of 60 dagen.

Verkoop meer en laat je bedrijf groeien Koop Nu, Betaal Later 

Koop Nu, Betaal Later (BNPL) helpt je cashflow te verbeteren, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: verkopen maken en je bedrijf laten groeien.

Wat is B2B Koop Nu, Betaal Later? 

Koop Nu, Betaal Later stelt je in staat om voorraden, apparatuur of materialen die je nodig hebt voor je bedrijf te kopen en te ontvangen, zonder enige kosten te hoeven betalen gedurende 30 of 60 dagen.

Wat is PastPay?

PastPay is een digitaal betalingsbedrijf en de toonaangevende aanbieder van Koop Nu, Betaal Later oplossingen voor B2B e-commerce in Europa. Door samen te werken met PastPay kunnen we betaaltermijnen aanbieden aan het merendeel van onze klanten, terwijl we alle partijen beschermen tegen risico's.

Dus, het is zoals Klarna of Clearpay voor B2B?

Ja! Het is een zeer vergelijkbaar concept.

Hoe kan ik de factuur afwikkelen?

Met de PastPay service wijst de webshop waar je koopt, de vordering toe aan Pentech Solutions Polska sp. z o.o. (PastPay) als onderdeel van factuurfinanciering. Dit betekent dat je de factuur kunt afwikkelen door het volledige bedrag over te maken naar PastPay's bankrekening.

Bankgegevens: 

IBANFIRST SA 

BE98 9140 4490 9493 

SWIFT: FXBBBEBBXXX

Maak het bedrag over naar deze bankrekening, zelfs als het rekeningnummer van de webshop op de factuur staat, aangezien PastPay de factuur al van de webshop heeft gekocht. Je moet de factuur uiterlijk op de verlengde betalingstermijn afwikkelen.


Kan ik mijn uitstaande betaling eerder afwikkelen dan de datum die in mijn betalingsvoorwaarden staat?

Ja, je kunt je betalingen vroegtijdig afwikkelen via bankoverschrijving. Neem contact op met [email protected] en onze klantenservice medewerker zal je de benodigde gegevens verstrekken.

Wat gebeurt er als ik mijn facturen niet op tijd betaal?

Zodra je factuur over de vervaldatum is, begint PastPay met het aanmaningsproces. Ze zullen proberen contact met je op te nemen via e-mail en telefoon. Indien nodig zal een incassobureau worden ingeschakeld.

Moet ik me aanmelden om PastPay te gebruiken?

Nee, je kunt PastPay gebruiken via je AWGifts klantenaccount. Je hoeft geen actie te ondernemen voordat je je betaalvoorwaarden bij het afrekenen selecteert.

Wat is het maximale bedrag dat ik kan uitgeven bij één transactie met Koop Nu, Betaal Later?

We kunnen directe kredietvoorwaarden verlenen voor bestellingen tot een waarde van €20.000. Daarboven zullen de kredietanalisten van PastPay een handmatige beoordeling moeten uitvoeren.

Kan ik in termijnen betalen?

Momenteel biedt PastPay geen betalingsplannen in termijnen aan.

Kan ik de ene dag een bestelling plaatsen met BNPL en dan een paar dagen later nog een BNPL-bestelling plaatsen?

Je kunt zJe kunt zoveel bestellingen plaatsen als je wilt met onze oplossing, zolang je de kredietlimiet van je account niet overschrijdt en je aan eventuele verschuldigde betalingen voldoet.

Kan ik nog steeds gebruikmaken van de PastPay-oplossing als ik achterloop met mijn betalingen?

Nee. We staan klanten met onbetaalde facturen niet toe om nieuwe bestellingen te plaatsen totdat hun schuld is afbetaald.