Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Orderverwerking 2 - 3 werkdagen
+421 911 199 558
Gratis Bezorging*
Gratis Bezorging*
Gouden Beloning
Gouden Beloning
5% KORTING - Bonus Eerste Bestelling
5% KORTING - Bonus Eerste Bestelling
Geen Minimale Bestelling
Geen Minimale Bestelling

Ervaar Authentiek Brits Vakmanschap met onze in het VK Gemaakte Groothandel Geschenken en Cosmetica 

Maak een rondreis door het echte Britse vakmanschap en innovaties met onze superieure selectie van in het VK gemaakte groothandel geschenken en cosmetica, speciaal gemaakt om eer te betonen aan unieke tradities en de creativiteit van vandaag in het VK. Vanuit het hart van Sheffield belichaamt ons assortiment huidverzorging par excellence, betoverende schoonheidsproducten en handgemaakte geschenken.


Uitmuntendheid in Kwaliteit en Vakmanschap 

De basis van al ons aanbod staat AW Aromatics en Ambachtslieden: een unieke productiefaciliteit waar traditie hand in hand gaat met vaardigheden om producten van ongeëvenaarde uitmuntendheid te produceren. Van elke handgegoten zeep tot uniek gemengde cosmetica, en van elke unieke bruisbalset tot elke aromatherapiecreatie, het is duidelijk dat onze ambachtslieden toegewijd zijn aan kwaliteit. Welnu, daarom wordt Made in UK niet slechts een label voor de herkomst, maar veel meer een belofte richting het product dat groot is in kwaliteit en erfgoed.


Een Breed Assortiment Producten voor Iedereen 

Ons brede assortiment producten zorgt ervoor dat er iets voor iedereen is en voor elke reden. Onze selectie varieert van 's werelds fijnste handgemaakte zepen en kaarsen tot het nieuwste op het gebied van schoonheidstrends en tijdloze huidverzorgingsessentiële items. Al deze producten zijn speciaal voor jou, bedoeld om je gezellige huis te decoreren, jezelf te verwennen met luxe producten, of unieke toevoegingen in je detailhandel en online winkels.


Viering van Britse Creativiteit en Uitmuntendheid 

We zijn echt trots op onze Engelse collega's wiens enorme creatieve vaardigheden en toewijding worden weerspiegeld in het met de hand creëren van zulke prachtige producten. Het is hun creatieve geest die ons up-to-date houdt met de nieuwste moderne trends op het gebied van bad en schoonheid, zodat ons aanbod niet alleen aan, maar de kwaliteitsnormen overtreft.

Sluit je bij ons aan in de viering van Britse charme, kwaliteit en innovatie. Signature geschenken en cosmetica rechtstreeks uit het VK.