Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Orderverwerking 2 - 3 werkdagen
+421 911 199 558
Caption

Welkom bij de afdeling Geschenkverpakkingen en Presentatiemateriaal  


Dit is uw one-stop-shop voor een breed assortiment aan groothandel cadeauverpakkingen. De verpakking is belangrijk omdat het de presentatie bevordert, wat zowel de verkoop als de waarde van het product verhoogt. 

Combineer bijvoorbeeld een edelsteenarmband met een mooi fluwelen zakje en de gepercipieerde cadeauwaarde is hoger en winstgevender. Wikkel een badbom in cellofaan en voeg een label toe en je kunt de prijs verdubbelen, slimme cadeauwinkels weten hoe ze geschenkverpakkingen hard kunnen laten werken voor hun bedrijf en hun klanten een betere cadeau-ervaring kunnen geven. 

Koop hier online voor een breed scala aan groothandel papieren zakken, eco-vriendelijke tassen, bamboe dozen, kartonnen dozen, verpakkingstape, bio luchtkussenfolie, geschenkverpakkingen, etiketten en nog veel meer. Bekijk ons assortiment mandjes voor al die belangrijke geschenkverpakkingen, en de jute geschenkverpakkingen worden gebruikt door duizenden voedingsdistributeurs die potten met jam enz. verpakken om mooie geschenken te maken. 

Let ook op de kosten effectieve verpakkings oplossingen voor ebay-handelaren en postorderbedrijven. 


Presentatie is winst... dus kies je verpakking zorgvuldig en maak vandaag nog een keuze :)