Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Verzendtijd 2 - 3 werkdagen
+421 911 199 558

OVER ONS

Het Jaar 1995

In het begin was Ancient Wisdom een kleine keten van cadeauwinkels met verkooppunten in Sheffield en Derbyshire.
Als antwoord op de vraag van de klant werd een reeks originele aromatherapieproducten ontwikkeld.
Deze producten (waaronder Sleep Stones) bleken zo succesvol dat andere detailisten om bevoorrading begonnen te vragen.
Al snel bleek dat levering via de groothandel aan de zelfstandige cadeauhandel een aantrekkelijke propositie was.
Het is deze focus op de vraag van de detailhandel dat een kenmerk van ons succes werd en blijft.

In de loop der jaren is het aromatherapie-concept uitgebreid met een breed scala aan geschenkartikelen, waaronder kaarsen, kristallen, wierook en veel meer.
Wij hebben nu bijna 10.000 productlijnen op vorraad en importeren vannuit India, Indonesie, Nepal en China en vandaag de dag leveren wij aan de geschenk handel in heel Europa.


Ons kantoor en distributiemagazijn van 30.000 m2 is gevestigd in Sheffield en wij breiden ons assortiment snel uit met de bedoeling alles te leveren wat een cadeau winkel zou kunnen wensen.


Waarom de naam “Ancient Wisdom”

Nou, het gebeurde allemaal ongeveer 6000 jaar geleden…..

Folklore, en steeds meer ondersteunt door archeologie, vertelt ons dat de mensheid verre van primitief was in de zogenaamde primitieve tijden.
De ontwikkeling van beschavingen en wijsheid is geenzins in een gestage opwaartse richting gegaan. Stonehenge en de Piramiden zijn substantiele voorbeelden van hoe een oude cultuur zijn nakomelingen ver vooruit was.

De wereld van aromatherapie, de mysterieuze eigenschappen van planten en bomen is een gebied waarin “De Ouden” duidelijk meer wisten dan wij nu.
De bron van deze “Ancient Wisdom” is een onderwerp van groot debat onder academici en theologen.
Was het goddelijk, voor de zondvloed, van de Nephilim (een mystiek ras van zonen van God) of van buitenaardse wezens?
Het is een feit dat grote wijsheid werd gevonden en verloren in een relatief korte periode, waarschijnlijk ongeveer 6000 jaar geleden.Op een meer serieuze noot….

De groeiende belangstelling voor aromatherapie lijkt niet los te staan van de toenemende intresse voor alles wat oud en spiritueel is.
De meeste mensen beschouwen zichzelf een diepere, zachtere kant te hebben.
Een kant die graag een warme en gastvrije huiselijke omgeving creëert, kaarsen brandt en geniet van heerlijke geuren. Het concept van de oude wijsheid beoogt op de een of andere manier aan deze meest fundamentele menselijke behoefte te voldoen. AW Gifts staat natuurlijk voor Ancient Wisdom Gifts en is onze handelsstijl in Europa, en daarom hopen we dat je met ons mee op reis gaat.

Het concept van de oude wijsheid is bedoeld om op een of andere manier aan deze meest fundamentele menselijke behoefte te voldoen.
AWGifts staat natuurlijk voor Ancient Wisdom Geschenken en is onze handelsnaam


Vier reden waarin AWGifts zich onderscheid van de rest


1 Wij hebben geen verkopers

Het is waar dat wij geen verkopers in dienst hebben. U vindt ons nooit op beurzen, wij zullen u nooit overhalen om bij ons te kopen. Niemand krijgt een verkoopcommissie om aan u te verkopen. Deze producten moeten goed genoeg zijn om zichzelf te verkopen - u kunt online bestellen, het is efficient, snel en de besparingen zullen uw bedrijf helpen te groeien en meer te verkopen

2 Wij zijn een Groothandel

Registreer om toegang te krijgen tot onze scherpe groothandels prijzen.
Wij verkopen niet via de detailhandel kanalen, de meest zoniet alle groothandels hebben tevens online winkels en vaak verkooppunten.
Ze concurreren rechtstreeks met U.

Wij vinden dit niet eerlijk, het is onze taak om u de beste geschenk artikelen aan te bieden tegen scherpe groothandels prijzen, u heeft de moeilijke taak om uw handelsvaardigheden te gebruiken om deze goederen te verkopen.

3 AWGifts is – wereldwijd- werk met ons en u werkt rechtrstreeks met de fabrikant.

Al meer dan 25 jaar bouwen wij aan een geweldig producten assortiment via ons moederbedrijf Ancient Wisdom in het VK en kantoren/magazijnen in China, Indonesie en India om geweldige Geschenkartikelen te vinden,en te ontwerpen
wij hebben een eigen fabriek voor onze aromatherapie zepen en huisgeuren in het VK en een fabriek in China voor onze sojawas kaarsen.
Registreer vandaag nog om toegang te krijgen tot ons volledige assortiment.

4 AWGifts – is Europa’s - favoriete Geschenken Groothandel.

In de loop der jaren hebben meer dan 100.000 cadeauwinkels zich bij ons geregistreed, wij hebben meer dan 70.000 vaste klanten – meestal onafhankelijke cadeauwinkels.

Wij kijken ernaar uit uw vertouwde handelspartner te zijn