Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:
 

Maak kennis met de lokale wijnmakerij in West-Slowakije

Hier bij AWGifts Europe proberen we lokale bedrijven te helpen groeien en we houden ook van een goed glas wijn. Daarom zijn we enkele wijnmakerijen gaan verkennen in het westelijke deel van Slowakije in de buurt van ons distributiecentrum en we hebben een mooie wijnmakerij gevonden die eigendom is van de heer Milan Chudy. 


De geschiedenis van dit wijnbouwbedrijf begon te schrijven door de heer Milan Chudý in de herfst van 2000 door zijn eerste wijn te produceren in het dorp Vinohrady nad Váhom. Het kleine dorp dat aan de linkerkant van de rivier de Váh ligt, met zijn heuvelachtige alpenreliëf van zijn wijngaarden, heeft zijn ideale zuidwestelijke hellingen voor de productie van wijngaarden. 


De wijnbiografie begint jaarlijks in de lente in de wijngaard te worden geschreven. De basisfilosofie is om de absoluut gezonde en rijpe druiven met een optimale belading af te leveren. Wat bij grootschalige productie in kleine boerderijen onmogelijk is, is werkelijkheid. In het begin is er een vrije en grenzeloze geest, waardoor de kennis vooruit kan gaan. 


Onze wijngaarden zijn gazon, gesneden in een horizontale trawl, tijdens de vegetatie zijn handgemaakte werken zoals pedunculatie, strippen van de riemen en het inkorten van letorastov. De wijngaarden worden chemisch behandeld en hun jaarlijkse doel is om deze activiteit te beperken tot zes bespuitingen voor de vegetatie. 


Vanaf 2015 zijn alle wijngaarden opgenomen in de Agroenvironmental - Climate Action RDP SR 2014-2020 en beheerd volgens de geïntegreerde productiemodus. 

Momenteel beheren wij 6 ha eigen wijngaarden in de variëteit: Rulandské biele, Chardonnay, Muškát Ottonel, Rizling rýnský, Tramín červený, Hetera, Rimava, Donau, Hron, Nitria en Cabernet Sauvignon.

 
 
 
 

Dus hoe krijg je een goede fles wijn gratis van AWGifts?T

Word Gold Reward-lid! Het kost nu geen moeite om binnen 30 dagen na je laatste bestelling te bestellen. Ons systeem past automatisch Gold Reward-kortingen toe op de door u gekozen productlijnen en op elke bestelling van meer dan € 100 + btw fles goede wijn van deze mooie Vino Chudy-wijnmakerij. 


Bestel elke maand om uw lidmaatschap te behouden, maximale kortingen te krijgen zonder u zorgen te hoeven maken over bestelhoeveelheden. Dit betekent dat u de werkelijk verkochte voorraad kunt vervangen in plaats van de voorraadniveaus voortdurend te verhogen om maximale kortingen te krijgen.

Begin vandaag en shop bij enkele van onze best verkopende afdelingen

Als u niet zeker weet waar u naar op zoek bent, kunt u het beste naar een van onze best verkopende afdelingen hieronder gaan en uw volgende best verkopende producten in uw winkel of website kiezen.

Aromatherapie
 
Badkamer
 
Wierook
 
Kaarsen
 

Momenteel hebben we meer dan 3000 productlijnen voor geschenkartikelen die allemaal online kunnen worden besteld en de volgende dag worden bezorgd in Centraal-Europa (nou ja, we doen ons best). Duizenden geschenken en geschenkgerelateerde lijnen, waaronder kaarsen, wierook inc Nagchampa, aromatherapie, zeep, bruisballen, hangende kristallen, laserkristallen, edelstenen, tuimelstenen, sieraden, oorkaarsen (Hopi), organzazakjes, houten kisten, zolang de voorraad strekt en een verpakkingsassortiment met o.a. draagtassen, paperbags, enz. Wat voor cadeauartikelen je ook wilt, we hopen het te hebben!