Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:
   

Maak het je eigen!

Meer en meer van U vragen ons of wij dit soort producten aanbieden... daarom hebben wij besloten 

U een pagina aan te bieden die speciaal is gewijd aan onze White Label / Unlabelled Products. Jouw merk verdient het om overal te zijn! Geef jezelf de kans om je merk aan te bieden met producten van kwaliteiten onder je mooiste label. Wacht niet langer, ga ervoor. Als u wilt wijzigen, bent u in staat om het te doen. Het is een idee. Voeg je eigen persoonlijkheid toe aan je favoriete producten.  

Promoot uw merk nu.  

Dit vind je misschien ook leuk

 

Grondstoffen & Ingrediënten

 

Hoe uw White Label-producten te labelen?

Het labelen van uw White Label cosmetische producten is een kritische stap bij het lanceren van uw merk. Het helpt niet alleen om klanten aan te trekken, maar zorgt er ook voor dat u voldoet aan regelgeving en veiligheidsnormen. In deze handleiding nemen we u mee door het proces van effectief labelen van uw cosmetische producten.


Cosmetische producten labelen 

Cosmetische producten omvatten een breed scala aan stoffen of bereidingen die worden gebruikt om het uiterlijk van het lichaam te verbeteren of te wijzigen, met de nadruk op gebieden zoals het gezicht, de huid, het haar of de nagels. Deze producten worden meestal topisch aangebracht en kunnen make-up, huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, geuren en persoonlijke verzorgingsproducten omvatten.

Enkele veelvoorkomende voorbeelden van cosmetische producten zijn foundation, lippenstift, oogschaduw, mascara, moisturizers, reinigingsmiddelen, shampoos, conditioners, parfums en deodorants. Ze komen in verschillende vormen zoals crèmes, lotions, poeders, gels, sprays en sticks om tegemoet te komen aan diverse voorkeuren en toepassingsmethoden. Het is belangrijk op te merken dat cosmetische producten verschillen van farmaceutische producten, omdat ze niet bedoeld zijn om medische aandoeningen te diagnosticeren, behandelen of genezen; hun primaire doel is het verbeteren van het uiterlijk en de persoonlijke verzorging.


Voorbeeld van een etiket voor cosmetisch product 

Voordat u uw labelontwerp definitief maakt, is het cruciaal om de wettelijke vereisten voor het labelen van cosmetische producten in uw doelmarkt te begrijpen. Wetten en regelgeving kunnen variëren van het ene land of de ene regio naar de andere. Zorg ervoor dat uw etiketten voldoen aan de richtlijnen die zijn vastgesteld door regelgevende instanties zoals de EU/UK Cosmetics Regulation in de Europese Unie of lokale regelgevende autoriteiten."

 

Het labelen van Niet-cosmetische Producten of Andere Chemicaliën

Niet-cosmetische producten omvatten een breed scala aan items, waaronder geuren, etherische oliën, kaarsen en verschillende chemische stoffen. Het correct labelen van deze producten is cruciaal om belangrijke informatie aan consumenten over te brengen en te voldoen aan regelgevende normen. Of uw niet-cosmetische producten nu gevaarlijk zijn of niet, of het nu grondstoffen of mengsels zijn, het volgen van labelrichtlijnen is essentieel.

Hieronder volgen enkele algemene richtlijnen voor het labelen van niet-cosmetische producten in het VK en de EU: Hieronder volgen enkele algemene richtlijnen voor het labelen van niet-cosmetische producten in het VK en de EU:

 

Controleer altijd de specifieke etiketteringsvoorschriften en -vereisten van uw land of regio, aangezien deze kunnen variëren. Het is essentieel om aan alle toepasselijke regelgeving te voldoen om de veiligheid en transparantie van uw producten te garanderen. 

1. Productidentiteit 

Naam van de producten en geur 

2. Naam, adres en telefoonnummer van de fabrikant/distributeur/wederverkoper

Dit kan ons bedrijf zijn of het uwe als u onze CLP-documenten ontvangt (meestal te downloaden vanaf elke productpagina) en bereid bent deze te verstrekken aan iedereen die ze wil zien. Dit kunnen alle verkoopplatforms zijn, zoals Amazon, eBay of Etsy enz. 

3. CLP-informatie, indien relevant (signaalwoord zoals "❗️Waarschuwing", "⚠️ Gevaar",

Gevarenaanduidingen, Pictogrammen) Dit is meestal op elke productpagina beschikbaar om te downloaden. CLP-labels zijn bedoeld om gemakkelijk te begrijpen en consistent te zijn voor de verschillende gevaarlijke stoffen en mengsels, zodat gebruikers en consumenten weloverwogen beslissingen kunnen nemen over de hantering, opslag en verwijdering van chemicaliën. 

4. UFI-nummer indien het een gevaarlijk mengsel betreft

De UFI maakt deel uit van de geharmoniseerde vereisten voor melding van gifcentra in de EU. Het doel van het UFI-nummer is om een specifieke verwijzing naar een bepaald mengsel te geven, waardoor het voor gifcentra gemakkelijker wordt om de exacte formulering te identificeren in geval van noodsituaties of incidenten met gevaarlijke stoffen. Het zorgt ervoor dat het juiste advies en begeleiding snel kan worden gegeven. Wordt op elke afzonderlijke productpagina aangeboden om te downloaden. 

5. Nominale hoeveelheid

Het is belangrijk dat de nominale hoeveelheid of het volume van de geurolie op de fles wordt vermeld. De nominale hoeveelheid verwijst naar de hoeveelheid of het volume van het product in de fles. Deze informatie wordt doorgaans verstrekt in standaardeenheden zoals milliliter (ml) of vloeibare ounces (fl oz).