Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

Chakra Eieren 40-60 mm

Product code: BBCs-02

Met zorg vervaardigd, wordt elke steen met de hand gemaakt uit de mooiste edelstenen, met zeven verschillende kleuren die de individuele Chakra's vertegenwoordigen. Afkomstig uit het mystieke land India, belichamen deze Gebonden Chakra Stenen eeuwenoude tradities van edelsteen genezing.

Gebonden Chakra Stenen zijn meer dan alleen prachtige decoraties; het zijn diepgaande hulpmiddelen om welzijn en spirituele harmonie te bevorderen. Deze esoterische juwelen zijn bestemd om uw klanten die van edelstenen houden en verzamelaars te betoveren.

Onze Chakra Eieren symboliseren vernieuwing en transformatie. Deze edelsteen eieren, zorgvuldig gekozen vanwege hun Chakra-afstemmende eigenschappen, zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en evolutie. Het vasthouden van een Chakra Ei tijdens meditatie kan helpen bij het doorbreken van blokkades, bevorderen van genezing en vernieuwing.

Houd er rekening mee dat deze Gebonden Chakra Stenen ambachtelijk zijn gemaakt, dus kleine variaties in grootte en gewicht kunnen voorkomen vanwege hun handgemaakte karakter.

Origine India
Gewicht 0,105Kg /stuk
Shipping weight 0,105Kg
Afmetingen Diameter 60mm, 0,113L, 0,9Kg/L
Materialen/Ingredienten gemstone
CPNP
UFI
Barcode 5056368315350
Materialen/Ingredienten
Barcode