Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

Chakra Bollen 40-50mm

Product code: BBCs-01

Met zorg vervaardigd, wordt elke steen met de hand gemaakt uit de mooiste edelstenen, met zeven verschillende kleuren die de individuele Chakra's vertegenwoordigen. Afkomstig uit het mystieke land India, belichamen deze Gebonden Chakra Stenen eeuwenoude tradities van edelsteen genezing.

Gebonden Chakra Stenen zijn meer dan alleen prachtige decoraties; ze zijn diepgaande hulpmiddelen om welzijn en spirituele harmonie te bevorderen. Deze esoterische juwelen zijn bestemd om uw klanten die van edelstenen houden en verzamelaars te fascineren.

Betreed de wereld van sereniteit en balans met onze Chakra Bollen. Vervaardigd uit een diverse selectie van edelstenen stralen deze bollen harmonieuze energie in alle richtingen uit. Plaats er een in uw ruimte om een sfeer van rust te creëren, of gebruik deze tijdens meditatie om uw Chakra's af te stemmen en innerlijk evenwicht te bevorderen.

Houd er rekening mee dat deze Gebonden Chakra Stenen ambachtelijk zijn gemaakt, dus kleine variaties in grootte en gewicht kunnen voorkomen vanwege hun handgemaakte karakter

Origine India
Gewicht 0.173Kg /stuk
Shipping weight 0.173Kg
Afmetingen Diameter 50mm, 0.065L, 2.6Kg/L
Materialen/Ingredienten gemstone
CPNP
UFI
Barcode 5056368315411
Materialen/Ingredienten
Barcode