Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

Chakra Massagestaaf 80-90mm

Product code: BBCs-06

Met zorg vervaardigd, wordt elke steen met de hand gemaakt uit de mooiste edelstenen, met zeven verschillende kleuren die de individuele Chakra's vertegenwoordigen. Afkomstig uit het mystieke land India, belichamen deze Gebonden Chakra Stenen eeuwenoude tradities van edelsteen genezing.

Gebonden Chakra Stenen zijn meer dan alleen prachtige decoraties; het zijn diepgaande hulpmiddelen om welzijn en spirituele harmonie te bevorderen. Deze esoterische juwelen zijn bestemd om uw klanten die van edelstenen houden en verzamelaars te betoveren.

Ervaar de kalmerende aanraking van onze Chakra Massagestaaf, vakkundig gesneden uit de mooiste edelstenen. Deze staven zijn niet alleen visueel adembenemend, maar dienen ook als veelzijdige instrumenten voor energetisch werk. Met hun puntige uiteinden kunnen ze worden gebruikt om de energiestroom tijdens genezingssessies te richten, wat genezing en ontspanning bevordert terwijl ze uw Chakra's afstemmen.

Houd er rekening mee dat deze Gebonden Chakra Stenen ambachtelijk zijn gemaakt, dus kleine variaties in grootte en gewicht kunnen voorkomen vanwege hun handgemaakte karakter.

Origine India
Gewicht 0.054Kg /stuk
Shipping weight 0.054Kg
Afmetingen 90x2 (mm)
Materialen/Ingredienten gemstone
CPNP
UFI
Barcode 5056368315367
Materialen/Ingredienten
Barcode