Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Orderverwerking 2 - 3 werkdagen
+421 911 199 558

Chakra Pyramid 30-35mm

Product code: BBCs-05

Met zorg vervaardigd, wordt elke steen met de hand gemaakt uit de mooiste edelstenen, met zeven verschillende kleuren die de individuele Chakra's vertegenwoordigen. Afkomstig uit het mystieke land India, belichamen deze Gebonden Chakra Stenen eeuwenoude tradities van edelsteen genezing.

Gebonden Chakra Stenen zijn meer dan alleen prachtige decoraties; het zijn diepgaande hulpmiddelen om welzijn en spirituele harmonie te bevorderen. Deze esoterische juwelen zijn bestemd om uw klanten die van edelstenen houden en verzamelaars te betoveren.

Aanschouw de mystiek van onze Chakra Piramide, een harmonieuze samensmelting van heilige geometrie en edelsteenenergie. Deze piramides worden zorgvuldig vervaardigd om de elementaire kracht van de Chakra's te benutten. Plaats er een in uw heilige ruimte of draag het bij u om te profiteren van de energetische invloed, die spiritueel inzicht, balans en vitaliteit kan versterken.

Houd er rekening mee dat deze Gebonden Chakra Stenen ambachtelijk zijn gemaakt, dus kleine variaties in grootte en gewicht kunnen voorkomen vanwege hun handgemaakte karakter.

Origine India
Gewicht 0,032Kg /stuk
Shipping weight 0,032Kg
Afmetingen 35x35x3 (mm), 0,004L, 8,707Kg/L
Materialen/Ingredienten gemstone
CPNP
UFI
Barcode 5056368315404
Materialen/Ingredienten
Barcode