Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

Chakra Obelisk

Product code: BBCs-07

Gemaakt met zorg, is elke steen met de hand vervaardigd uit de mooiste edelstenen, met zeven verschillende kleuren die de individuele Chakra's vertegenwoordigen. Afkomstig uit het mystieke land India, belichamen deze Gebonden Chakra Stenen eeuwenoude tradities van edelsteen genezing.

Gebonden Chakra Stenen zijn meer dan alleen mooie decoraties; het zijn diepgaande hulpmiddelen om welzijn en spirituele harmonie te bevorderen. Deze esoterische juwelen zijn bestemd om uw klanten die van edelstenen houden en verzamelaars te boeien.

Verhoog uw energie met onze Chakra Obelisk, een krachtig edelsteengereedschap dat is ontworpen om uw Chakra's in evenwicht te brengen en af te stemmen. Gemaakt van prachtige edelstenen, is elke obelisk een symbool van oude wijsheid en spirituele harmonie. Bij gebruik in meditatie of energetische genezingspraktijken kan de Chakra Obelisk de levendige energie van de Chakra's kanaliseren, wat innerlijke balans en welzijn bevordert.

Let op dat deze Gebonden Chakra Stenen ambachtelijk zijn gemaakt, dus kleine variaties in grootte en gewicht kunnen voorkomen vanwege hun handgemaakte karakter.

Origine India
Gewicht 0.044Kg /stuk
Shipping weight 0.044Kg
Afmetingen 65x10 (mm)
Materialen/Ingredienten gemstone
CPNP
UFI
Barcode 5056368315381
Materialen/Ingredienten
Barcode