Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Verzendtijd 2-3 dagen
+421 911 199 558

Chakra in kristallen handsteen 45 mm

Product code: BBCs-04

Met zorg vervaardigd, wordt elke steen met de hand gemaakt uit de mooiste edelstenen, met zeven verschillende kleuren die de individuele Chakra's vertegenwoordigen. Afkomstig uit het mystieke land India, belichamen deze Gebonden Chakra Stenen eeuwenoude tradities van edelsteen genezing.

Gebonden Chakra Stenen zijn meer dan alleen prachtige decoraties; het zijn diepgaande hulpmiddelen om welzijn en spirituele harmonie te bevorderen. Deze esoterische juwelen zijn bestemd om uw klanten die van edelstenen houden en verzamelaars te betoveren.

Onze Chakra in Kristallen Handstenen bieden een tastbare verbinding met de helende energieën van edelstenen. Elke handsteen is gepolijst en ontworpen om comfortabel in uw hand te passen, waardoor ze ideaal zijn voor meditatie of stressverlichting. 

Deze juwelen resoneren met de Chakra's en vergemakkelijken innerlijke afstemming en emotioneel welzijn.Houd er rekening mee dat deze Gebonden Chakra Stenen ambachtelijk zijn gemaakt, dus kleine variaties in grootte en gewicht kunnen voorkomen vanwege hun handgemaakte karakter.


Origine India
Gewicht 0,017Kg /stuk
Shipping weight 0,017Kg
Afmetingen Diameter 45mm, 0,048L, 0,4Kg/L
Materialen/Ingredienten gemstone
CPNP
UFI
Barcode 5056368315374
Materialen/Ingredienten
Barcode