Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Verwerkingstijd van de bestelling 1-2 werkdagen
+421 911 199 558

Grote Edelstenenboom - Sodaliet op blauwe agaatbasis (100 stenen)

Product code: AGemT-11

Stap binnen in de serene wereld van onze Grote Edelstenenboom met 100 betoverende sodalietstenen, zorgvuldig geplaatst op een basis van blauwe agaat. Dit kunstwerk van vakmanschap straalt rust, intuïtie en evenwicht uit.

Sodaliet, bekend als de steen van intuïtie en zelfvertrouwen, wordt geassocieerd met het derde oogchakra en staat symbool voor innerlijke vrede en harmonie. De diepe blauwe tinten van sodaliet worden prachtig geaccentueerd door de blauwe agaatbasis, die stabiliteit en sereniteit vertegenwoordigt.

Elke sodalietsteen is met de hand geplaatst door bekwame ambachtslieden, die ervoor hebben gezorgd dat de energie en schoonheid van de stenen volledig tot hun recht komen. Deze Grote Edelstenenboom is niet alleen een opvallend decoratief stuk, maar ook een krachtige bron van rust en helderheid. Of je nu een speciaal geschenk zoekt voor een dierbare of een atmosfeer van sereniteit wilt creëren in je ruimte, deze Grote Edelstenenboom met sodaliet zal bewondering oogsten en een aura van kalmte en inzicht brengen.

Laat je betoveren door de diepe blauwe schoonheid van deze Grote Edelstenenboom en vul je leven en omgeving met de helende energie van sodaliet. Breng de vredige en wijze kracht van deze prachtige steen in huis en omarm de magie van de natuur.

Origine India
Gewicht 0.1Kg /stuk
Shipping weight 0.1Kg
Afmetingen 9x5x13 (cm), 0.585L, 0.171Kg/L
Materialen/Ingredienten gemstone, metal chain, chipstones
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode