Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

Grote Edelstenenboom - Multi stenen op natuurlijke agaatbasis (100 stenen)

Product code: AGemT-07

Betreed de betoverende wereld van onze Grote Edelstenenboom, waar 100 schitterende edelstenen harmonieus zijn samengebracht op een basis van natuurlijke agaat. Deze majestueuze creatie combineert een verscheidenheid aan edelstenen en mineralen, waaronder amethist, rozenkwarts, groene aventurijn, en meer, die samen een visueel spektakel vormen.

Elke edelsteen is met de hand geplaatst door vakmensen, zorgvuldig gerangschikt voor maximale esthetiek en energie. De prachtige kleuren van de verschillende stenen komen tot leven tegen de achtergrond van de natuurlijke agaatbasis, die stabiliteit en aarding symboliseert.

De Grote Edelstenenboom met 100 stenen is niet alleen een indrukwekkend decoratief stuk, maar ook een krachtige bron van energetische harmonie. Of je nu een bijzonder cadeau zoekt of een vleugje spirituele verrijking wilt toevoegen aan je ruimte, deze Grote Edelstenenboom zal zeker bewondering oogsten en een sfeer van positieve energie en balans creëren.

Laat je betoveren door de schittering van deze Grote Edelstenenboom en voeg een vleugje mystiek en natuurlijke schoonheid toe aan je leven en omgeving. Ervaar de helende kracht van edelstenen en breng de magie van de natuur in huis met dit prachtige kunstwerk.

Origine India
Gewicht 0.1Kg /stuk
Shipping weight 0.1Kg
Afmetingen 9x5x13 (cm), 0.585L, 0.171Kg/L
Materialen/Ingredienten gemstone, metal chain, chipstones
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode