Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Verwerkingstijd van de bestelling 1-2 werkdagen
+421 911 199 558

Edelstenenboom - Multi stenen op natuurlijke agaatbasis (35 stenen)

Product code: AGemT-01

Ontdek de betoverende wereld van onze Edelstenenboom, met een prachtige mix van meerdere stenen, zorgvuldig geplaatst op een natuurlijke agaatbasis. Deze unieke boom met 35 edelstenen is een harmonieuze combinatie van kleuren en energieën, elk stuk zorgvuldig geselecteerd voor hun unieke vibraties.

Elke edelsteenboom is met liefde met de hand gemaakt en rust stevig op een basis van natuurlijke agaat. Agaat staat bekend om zijn stabiliserende eigenschappen en voegt een vleugje natuurlijke pracht toe aan het geheel.

Deze Edelstenenboom is niet alleen een visueel meesterwerk, maar brengt ook positieve energieën in je ruimte. Het is het perfecte decoratieve stuk om elke kamer op te fleuren. Of het nu gaat om je huis, kantoor of winkel, deze boom voegt een vleugje mystiek en schoonheid toe aan elke omgeving.

Of je nu op zoek bent naar een uniek geschenk voor een geliefde of een prachtig decoratief item voor jezelf, deze Edelstenenboom op een natuurlijke agaatbasis zal zeker de aandacht trekken en bewondering oogsten. Breng de energie van de natuur in je leven met deze betoverende Edelstenenboom.

Origine India
Gewicht 0.04Kg /stuk
Shipping weight 0.04Kg
Afmetingen 7x4.5x10 (cm), 0.315L, 0.127Kg/L
Materialen/Ingredienten gemstone, metal chain, chipstones
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode