Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

Grote Edelstenenboom - Rozenkwarts op roze agaatbasis (100 stenen)

Product code: AGemT-09

Stap binnen in de betoverende wereld van onze Grote Edelstenenboom met 100 schitterende rozenkwartsstenen, zorgvuldig geplaatst op een basis van roze agaat. Dit meesterwerk van vakmanschap straalt liefde, schoonheid en positieve energie uit.

Rozenkwarts, bekend als de steen van onvoorwaardelijke liefde, is gekoppeld aan het hartchakra en staat symbool voor liefde, vrede en emotioneel welzijn. De delicate roze tinten van rozenkwarts worden prachtig geaccentueerd door de roze agaatbasis, die stabiliteit en emotionele balans vertegenwoordigt.

Elke rozenkwartssteen is met de hand geplaatst door bekwame ambachtslieden, die ervoor hebben gezorgd dat de energie en schoonheid van de stenen volledig tot hun recht komen. Deze Grote Edelstenenboom is niet alleen een opvallend decoratief stuk, maar ook een krachtige bron van liefdevolle energie en emotionele harmonie. Of je nu een speciaal geschenk zoekt voor een dierbare of een atmosfeer van liefde en sereniteit wilt creëren in je ruimte, deze Grote Edelstenenboom met rozenkwarts zal bewondering oogsten en een aura van liefde en positiviteit brengen.

Laat je betoveren door de zachte roze glans van deze Grote Edelstenenboom en vul je leven en omgeving met de helende energie van rozenkwarts. Breng de liefdevolle en kalmerende kracht van deze prachtige steen in huis en omarm de magie van de natuur.

Origine India
Gewicht 0,1Kg /stuk
Shipping weight 0,1Kg
Afmetingen 9x5x13 (cm), 0,585L, 0,171Kg/L
Materialen/Ingredienten gemstone, metal chain, chipstones
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode