Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Verwerkingstijd van de bestelling 1-2 werkdagen
+421 911 199 558

Edelstenenboom - Amethist op natuurlijke agaatbasis (35 stenen)

Product code: AGemT-02

Ontdek de magische charme van onze Edelstenenboom, met een prachtige selectie van 35 Amethist stenen, met zorg geplaatst op een natuurlijke agaatbasis. Deze betoverende boom combineert de kracht van Amethist met de stabiliserende eigenschappen van agaat, waardoor het niet alleen een visueel spektakel is, maar ook een bron van positieve energie.

Iedere steen is zorgvuldig geselecteerd en met de hand geplaatst door vakbekwame ambachtslieden. De paarse gloed van de Amethist stenen contrasteert prachtig met de natuurlijke tinten van de agaatbasis, waardoor deze boom een uniek kunstwerk wordt dat zowel schoonheid als sereniteit uitstraalt.

Deze Edelstenenboom is niet alleen een indrukwekkend decoratief stuk, maar brengt ook de kalmerende en beschermende eigenschappen van Amethist in je ruimte. Of je nu op zoek bent naar een inspirerend geschenk of een vleugje mystiek wilt toevoegen aan je eigen omgeving, deze Edelstenenboom zal zeker bewondering oogsten en een aura van rust en spiritualiteit brengen. Laat de energie van Amethist je omringen met deze prachtige Edelstenenboom op een natuurlijke agaatbasis.

Origine India
Gewicht 0,04Kg /stuk
Shipping weight 0,04Kg
Afmetingen 7x4,5x10 (cm), 0,315L, 0,127Kg/L
Materialen/Ingredienten gemstone, metal chain, chipstones
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode