Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

Grote Edelstenenboom - Groene aventurijn op groene agaatbasis (100 stenen)

Product code: AGemT-10

Stap binnen in de betoverende wereld van onze Grote Edelstenenboom met 100 schitterende groene aventurijnstenen, zorgvuldig geplaatst op een basis van groene agaat. Dit meesterwerk van vakmanschap straalt overvloed, welvaart en positieve energie uit.

Groene aventurijn, bekend als de steen van geluk en welvaart, wordt geassocieerd met het hartchakra en staat symbool voor groei, vernieuwing en voorspoed. De levendige groene tinten van groene aventurijn worden prachtig geaccentueerd door de groene agaatbasis, die stabiliteit en evenwicht vertegenwoordigt.

Elke groene aventurijnsteen is met de hand geplaatst door bekwame ambachtslieden, die ervoor hebben gezorgd dat de energie en schoonheid van de stenen volledig tot hun recht komen. Deze Grote Edelstenenboom is niet alleen een opvallend decoratief stuk, maar ook een krachtige bron van geluk en overvloed. Of je nu een speciaal geschenk zoekt voor een dierbare of een atmosfeer van welvaart en positiviteit wilt creëren in je ruimte, deze Grote Edelstenenboom met groene aventurijn zal bewondering oogsten en een aura van welzijn en voorspoed brengen.

Laat je betoveren door de rijke groene glans van deze Grote Edelstenenboom en vul je leven en omgeving met de helende energie van groene aventurijn. Breng de vreugdevolle en voorspoedige kracht van deze prachtige steen in huis en omarm de magie van de natuur.

Origine India
Gewicht 0.1Kg /stuk
Shipping weight 0.1Kg
Afmetingen 9x5x13 (cm), 0.585L, 0.171Kg/L
Materialen/Ingredienten gemstone, metal chain, chipstones
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode