Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

Grote Edelstenenboom - Amethist op natuurlijke agaatbasis (100 stenen)

Product code: AGemT-08

Stap binnen in de betoverende wereld van onze Grote Edelstenenboom met 100 adembenemende amethiststenen, zorgvuldig geplaatst op een basis van natuurlijke agaat. Elk facet van deze majestueuze creatie straalt schoonheid, elegantie en spirituele energie uit.

Amethist, een prachtige paarse kwarts, staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen. Deze edelsteen wordt vaak geassocieerd met innerlijke rust, helderheid van geest en spirituele groei. In de Grote Edelstenenboom komt de diepe paarse kleur van amethist tot leven tegen de achtergrond van de natuurlijke agaatbasis, die stabiliteit en balans symboliseert.

Elke amethiststeen is met de hand geplaatst door vakmensen, die ervoor hebben gezorgd dat hun energie en schoonheid volledig tot hun recht komen. Dit kunstwerk is niet alleen een opvallend decoratief stuk, maar ook een krachtige bron van energetische harmonie. Of je nu een bijzonder cadeau zoekt voor een dierbare of een sfeer van rust en spiritualiteit wilt creëren in je ruimte, deze Grote Edelstenenboom met amethist zal ongetwijfeld bewondering oogsten en een aura van positieve energie en evenwicht brengen.

Laat je betoveren door de diepe paarse schittering van deze Grote Edelstenenboom en voeg een vleugje mystiek en sereniteit toe aan je leven en omgeving. Ervaar de rustgevende kracht van amethist en breng de magie van de natuur in huis met dit prachtige kunstwerk.

Origine India
Gewicht 0.1Kg /stuk
Shipping weight 0.1Kg
Afmetingen 9x5x13 (cm), 0.585L, 0.171Kg/L
Materialen/Ingredienten gemstone, metal chain, chipstones
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode