Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

Grote Edelstenenboom - Bergkristal op zwarte agaatbasis (100 stenen)

Product code: AGemT-12

Stap in de betoverende wereld van onze Grote Edelstenenboom met 100 glinsterende bergkristalstenen, meesterlijk geplaatst op een basis van zwarte agaat. Dit majestueuze kunstwerk straalt zuiverheid, helderheid en energie uit.

Bergkristal, bekend als de meestergenezer onder de kristallen, staat symbool voor zuiverheid en helderheid. Het wordt geassocieerd met het kruinchakra en wordt vaak gebruikt voor spirituele groei en balans. De sprankelende transparantie van bergkristal komt prachtig tot uiting tegen de donkere achtergrond van de zwarte agaatbasis, die stabiliteit en bescherming vertegenwoordigt.

Elke bergkristalsteen is zorgvuldig geplaatst door bekwame ambachtslieden, die ervoor hebben gezorgd dat de energie en schittering van de stenen volledig tot hun recht komen. Deze Grote Edelstenenboom is niet alleen een indrukwekkend decoratief stuk, maar ook een krachtige bron van zuivering en positieve energie. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau voor een dierbare of een aura van zuiverheid en vitaliteit wilt creëren in je ruimte, deze Grote Edelstenenboom met bergkristal zal bewondering oogsten en een sfeer van helderheid en vernieuwing brengen.

Laat je betoveren door de schitterende pracht van deze Grote Edelstenenboom en vul je leven en omgeving met de verkwikkende energie van bergkristal. Breng de helderheid en zuiverheid van deze prachtige steen in huis en omarm de magie van de natuur.

Origine India
Gewicht 0.1Kg /stuk
Shipping weight 0.1Kg
Afmetingen 9x5x13 (cm), 0.585L, 0.171Kg/L
Materialen/Ingredienten gemstone, metal chain, chipstones
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode