Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:
Volume Korting
Bestel 6 of meer producten van elke familie om voor in aanmerking te komen 5% off
Gold Reward Korting
Bestel binnen 30 dagen om in aanmerking te komen voor 7% off

8x Slaapkop Toverdrank Badbal

Product code: ABB-10a

Dompel jezelf onder in de kalmerende omhelzing van onze "Slaapkop Toverdrank Badbal". Deze set van 8 badballen is je sleutel tot een rustgevende nachtrust en ontspanning na een lange dag. Verrijkt met een zorgvuldig geselecteerde mix van etherische oliën zoals lavendel, kamille en marjolein, staan deze badballen garant voor een serene afsluiting van je avond.

De "Slaapkop Toverdrank Badbal" is speciaal ontwikkeld om je zintuigen te kalmeren en je geest tot rust te brengen. De subtiele, kalmerende aroma's verspreiden zich door het warme badwater, waardoor een vredige atmosfeer ontstaat die de perfecte voorbereiding is op een goede nachtrust.

Naast de aromatherapeutische voordelen, zorgen de natuurlijke ingrediënten in elke badbal voor een zachte verzorging van je huid. Voedende oliën en boters hydrateren en verzachten, waardoor je huid na elk bad soepel en zacht aanvoelt.

De "Slaapkop Toverdrank Badbal" is ideaal voor iedereen die moeite heeft met ontspannen voor het slapengaan of op zoek is naar een natuurlijke manier om de slaapkwaliteit te verbeteren. Het is ook een prachtig cadeau voor vrienden en familie die wel wat extra ontspanning kunnen gebruiken.

Trakteer jezelf op de rustgevende kracht van onze "Slaapkop Toverdrank Badbal" en laat elke nacht een vredige reis worden naar dromenland

Origine United Kingdom
Gewicht 0.12Kg /stuk
Shipping weight 1.1Kg
Afmetingen Diameter 6cm, 0.113L, 1.1Kg/L
Materialen/Ingredienten Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Aqua, Sodium Chloride, Butyrospermum Parkii, Lavandula Angustifolia Oil, Thymus Mastichina Oil, *Linalool, *Limonene, CI 42090.*Naturally occurring in Essential Oils
CPNP 3946725
UFI
Barcode 5056422992473
Materialen/Ingredienten
Barcode