Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:
Volume Korting
Bestel 6 of meer producten van elke familie om voor in aanmerking te komen 5% off
Gold Reward Korting
Bestel binnen 30 dagen om in aanmerking te komen voor 7% off

8x Verkoudheid & Griep Toverdrank Badbal

Product code: ABB-06a

Vind verlichting en comfort tijdens de koude dagen met onze "Verkoudheid & Griep Toverdrank Badbal". Deze set van 8 badballen is specifiek samengesteld om de symptomen van verkoudheid en griep te verzachten, waardoor je een gevoel van welzijn krijgt wanneer je het het meest nodig hebt.

Elke badbal bevat een krachtige combinatie van etherische oliën die bekend staan om hun helende eigenschappen, zoals eucalyptus, menthol en tea tree. Deze ingrediënten werken samen om de luchtwegen te openen, congestie te verlichten en het lichaam te helpen ontspannen. De natuurlijke dampen die vrijkomen tijdens het baden, bieden een therapeutische ervaring die helpt om de symptomen van verkoudheid en griep te verlichten.

De "Verkoudheid & Griep Toverdrank Badbal" is niet alleen heilzaam voor je gezondheid, maar zorgt ook voor een verzachtende en hydraterende behandeling voor je huid. Terwijl je lichaam baadt in de weldadige aroma's, werken de voedende oliën en mineralen in de badbal om je huid te voeden, waardoor je je verfrist en gerevitaliseerd voelt.

Ideaal voor gebruik tijdens het griepseizoen of wanneer je je onder het weer voelt, deze badballen zijn een must-have in je wellness-arsenaal. Ze bieden niet alleen fysieke verlichting, maar ook een moment van ontspanning en zelfzorg die essentieel is voor een snel herstel.

Geef jezelf of een geliefde de zorg en aandacht die nodig is tijdens ziekte met onze "Verkoudheid & Griep Toverdrank Badbal". Laat elk bad een stap zijn op weg naar herstel en welzijn

Origine United Kingdom
Gewicht 0,12Kg /stuk
Shipping weight 1,1Kg
Afmetingen Diameter 6cm, 0,113L, 1,1Kg/L
Materialen/Ingredienten Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Aqua, Sodium Chloride, Butyrospermum Parkii, Eucalyptus Globulus, Zingiber Officinale, Piper Nigrum, *Limonene, CI 77499.*Naturally occurring in Essential Oils
CPNP 3946721
UFI
Barcode 5056422992435
Materialen/Ingredienten
Barcode