Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:
Volume Korting
Bestel 6 of meer producten van elke familie om voor in aanmerking te komen 5% off
Gold Reward Korting
Bestel binnen 30 dagen om in aanmerking te komen voor 7% off

8x Totale Ontspanning Toverdrank Badbal

Product code: ABB-01a

Verwen jezelf of een dierbare met de ultieme ontspanningservaring met onze "Totale Ontspanning Toverdrank Badbal". Deze set van 8 badballen is zorgvuldig samengesteld om je te helpen volledig te ontspannen en te ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven.

Elke badbal bevat een rijke mix van etherische oliën en kalmerende ingrediënten, ontworpen om je zintuigen te kalmeren en je lichaam te verzachten. Laat je meevoeren door de rustgevende geuren en geniet van een spa-achtige ervaring in het comfort van je eigen badkamer.

De "Totale Ontspanning Toverdrank Badbal" is perfect voor die avonden waarop je behoefte hebt aan wat extra zelfzorg. Of je nu een lange dag achter de rug hebt of jezelf gewoon wilt verwennen, deze badballen zorgen voor een ongeëvenaarde ontspanning. Voeg eenvoudig een badbal toe aan warm badwater, leun achterover en laat de magie zijn werk doen.

Deze set van 8 maakt het ook een ideaal cadeau voor vrienden en familie die wel wat ontspanning kunnen gebruiken. Geef het cadeau van ontspanning en laat hen kennismaken met de helende kracht van een "Totale Ontspanning Toverdrank Bad".

Geniet van een moment van rust en vrede met onze "Totale Ontspanning Toverdrank Badbal" en maak van elk bad een luxueuze ontsnapping aan de hectiek van het dagelijks leven

Origine United Kingdom
Gewicht 0.12Kg /stuk
Shipping weight 1.1Kg
Afmetingen Diameter 6cm, 0.113L, 1.1Kg/L
Materialen/Ingredienten Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Aqua, Sodium Chloride, Butyrospermum Parkii, Lavandula Angustifolia, Citrus Sinensis, Ocimum Basilicum, *Limonene, *Linalool, *Citral, CI 42090.*Naturally occurring in Essential Oils
CPNP 3946716
UFI
Barcode 5056422992381
Materialen/Ingredienten
Barcode