Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

12x Banjara Tribal Smudge Wierook - Witte Arruda Rue

Product code: BanjSI-08

Ontdek de kalmerende kracht van 12x Banjara Tribal Smudge Wierook - Witte Arruda Rue. Deze verfijnde wierook betovert je zintuigen met een subtiele en rustgevende geur, waardoor een sfeer van zuiverheid en sereniteit ontstaat.

Elke doos bevat 12 individuele pakjes wierook, zorgvuldig verpakt om de frisheid en het aroma te behouden. Het gedetailleerde tribal-geïnspireerde artwork op elke doos voegt een vleugje mystiek toe aan je spirituele praktijken. In elk pakje vind je ongeveer 10 wierookstokjes.

Witte Arruda Rue staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen en wordt traditioneel gebruikt om negatieve energieën af te weren. Deze wierook is perfect voor meditatie, rituelen of gewoon om jezelf te omringen met een aura van positiviteit en bescherming.

Laat de rustgevende geur van Witte Arruda Rue je omhullen terwijl je jezelf onderdompelt in een aura van zuiverheid en veiligheid. Banjara's Tribal Smudge Wierook - Witte Arruda Rue brengt de essentie van reiniging en bescherming naar je spirituele ruimte.

Origine India
Gewicht 0.035Kg /stuk
Shipping weight 0.51Kg
Afmetingen 24x4.5x2 (cm), 0.216L, 0.162Kg/L
Materialen/Ingredienten incense
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode