Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Verzendtijd 3-4 dagen
+421 911 199 558

12x Banjara Tribal Smudge Wierook - Sandelhout

Product code: BanjSI-02

Maak kennis met de Tribal Smudge Wierookstokjes van Banjara - een boeiende en aromatische reis die eer betoont aan oude tradities en rituelen. Elke doos is een toegangspoort tot een wereld van natuurlijke geuren en biedt een diepgaande zintuiglijke ervaring.

Onze Tribal Smudge Wierookstokjes zijn keurig verpakt in een doos met 12 individuele dozen, waardoor versheid en gemak gegarandeerd zijn. Elke doos is versierd met ingewikkeld tribal-geïnspireerd artwork. Elke verpakking bevat ongeveer 10 wierookstokjes.

Sandelhout behoort tot de klasse van houtsoorten afkomstig van bomen van het geslacht Santalum. Het hout is zwaar, geel en fijn van structuur, en behoudt, in tegenstelling tot veel andere aromatische houtsoorten, zijn geur tientallen jaren lang. Het heeft het vermogen om mentale helderheid en ontspanning te bevorderen.

Gebruik brandende wierookstokjes met de geur van sandelhout om natuurlijke antiseptica vrij te geven en de lucht te zuiveren. Dankzij zijn specifieke eigenschappen kan het inademen van de aromatische geur van sandelhout je helpen gemakkelijker in slaap te vallen, angst te verminderen en melancholie op te heffen.

Origine India
Gewicht 0,035Kg /stuk
Shipping weight 0,51Kg
Afmetingen 24x4,5x2 (cm), 0,216L, 0,162Kg/L
Materialen/Ingredienten incense
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode