Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

12x Banjara Tribal Smudge Wierook - Nag Champa

Product code: BanjSI-06

Verrijk je spirituele ruimte met de bedwelmende geur van 12x Banjara Tribal Smudge Wierook - Nag Champa. Deze betoverende wierook neemt je mee op een reis van geurige sereniteit, verweven met oude rituelen en mystiek.

Elke doos bevat 12 individuele pakjes wierook, zorgvuldig verpakt om de versheid en de krachtige aroma's te behouden. Het gedetailleerde tribal-geïnspireerde artwork op elke doos voegt een vleugje mystiek toe aan je spirituele praktijken. In elk pakje vind je ongeveer 10 wierookstokjes.

Nag Champa, met zijn rijke en bedwelmende aroma, wordt gewaardeerd in spirituele tradities voor zijn vermogen om een heilige sfeer te creëren. Het is een perfecte metgezel voor meditatie, yoga of gewoon om een vleugje rust en positiviteit aan je omgeving toe te voegen.

Laat de bedwelmende geur van Nag Champa je omhullen terwijl je jezelf onderdompelt in een aura van rust en spirituele verheffing. Banjara's Tribal Smudge Wierook - Nag Champa is jouw toegangspoort tot een wereld van aromatische magie en innerlijke vrede.

Origine India
Gewicht 0.035Kg /stuk
Shipping weight 0.51Kg
Afmetingen 24x4.5x2 (cm), 0.216L, 0.162Kg/L
Materialen/Ingredienten incense
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode