Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:
Olijfolie Zepen
 
Groothandel Massagezepen
 
Funky Zeepbrood
 

Unieke Handgemaakte Groothandel Zepen

Onze zeepbroden zijn een perfecte mix van vakmanschap en kwaliteit, aangezien we meer dan 100 betoverende geuren en ontwerpen aanbieden die tegemoetkomen aan de unieke voorkeuren van uw klanten. We zijn toegewijd om niet alleen de beste handgemaakte zepen te leveren, maar ook zepen die vriendelijk zijn voor het milieu.


Prachtig Gemaakt Van Fijne Ingrediënten

Wat onze zepen onderscheidt, is de aandacht voor detail en het gebruik van de hoogste kwaliteit ingrediënten. Elke partij wordt met liefde en zorg gemaakt, zodat uw klanten een product ontvangen dat veganistisch is, met de hand gemaakt en in kleine hoeveelheden geproduceerd voor ongeëvenaarde kwaliteitscontrole.

Met onze koudgeperste methode behouden we de natuurlijke glycerine in onze zepen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor klanten met een gevoelige huid. Aan de andere kant zorgt onze smelt- en gietmethode voor een luxueus schuim dat aantrekkelijk is voor degenen die op zoek zijn naar een verwenervaring.

Onze toewijding aan diervriendelijke praktijken betekent dat geen van onze producten op dieren wordt getest, wat een vriendelijkere en meer medelevende benadering van huidverzorging bevordert.

Bestel nu en geef een vleugje luxe tegen een betaalbare prijs.

We bieden een scala aan geuren, van klassieke lavendel en pepermunt tot exotische jasmijn en sandelhout, zodat je zeker iets vindt dat aan de voorkeur van je klanten voldoet.

 En met onze betaalbare groothandel prijzen voor zeep, kun je gemakkelijk voorraad aanleggen van deze hoogwaardige zeepstaven om je klanten een product aan te bieden waar ze van zullen houden, tegen een prijs die gunstig is voor je winstmarge. Dus of je nu een boetiek winkel, een gezondheidswinkel, of een cadeauwinkel runt, onze groothandel zeepstaven zullen zeker een succes zijn bij jouw klanten.

Al meer dan 18 jaar bedient Ancient Wisdom groothandel klanten met hoogwaardige zepen, wat hen helpt om succesvol te zijn in hun bedrijven. We begrijpen dat ons succes direct verbonden is met het succes van onze klanten, en we zijn toegewijd om je te helpen je doelen te bereiken.

Sluit je bij ons aan bij het omarmen van schoonheid, duurzaamheid en mededogen, één zeepstaaf per keer. Laten we samen een wereld creëren waar huidverzorging zowel een genot als een bewuste keuze is. We zijn enthousiast om samen met jou aan deze reis te beginnen.

Zeepsnijders & Plastic vellen voor Zeep

Roestvrij Stalen Snijder voor Zeepbroden

HMS-31
Log in om berichten te zien
Registeer

Pak Doorzichtige Vellen 24.5x19cm (800 - 1000 Stuks)

HMS-30
Log in om berichten te zien
Registeer

Decoratieve Mangohout Snijder voor Zeepbroden

HMS-34M
Log in om berichten te zien
Registeer

Houten Zeep Loaf Cutter Set - Golvende en Rechte Cutter

HMS-48
Log in om berichten te zien
Registeer

Antiek uitziende Mangohout Snijder voor Zeepbroden

HMS-39M
Log in om berichten te zien
Registeer