Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Verzendtijd 3-4 dagen
+421 911 199 558

12x Banjara Tribal Smudge Wierook - Mayan Copal

Product code: BanjSI-09

Betreed een wereld van spirituele zuiverheid met 12x Banjara Tribal Smudge Wierook - Mayan Copal. Deze betoverende wierook neemt je mee op een reis van heilige geuren, geïnspireerd door oude Mayaanse rituelen.

Elke doos bevat 12 individuele pakjes wierook, zorgvuldig verpakt om de frisheid en het aroma te behouden. Het gedetailleerde tribal-geïnspireerde artwork op elke doos voegt een vleugje mystiek toe aan je spirituele praktijken. In elk pakje vind je ongeveer 10 wierookstokjes.

Mayan Copal staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen en wordt gebruikt in rituelen om negatieve energieën te verdrijven en positieve energieën aan te trekken. Deze wierook is perfect voor meditatie, ceremonies of gewoon om jezelf te omringen met een aura van heiligheid en spirituele zuiverheid.

Laat de heilige geur van Mayan Copal je omhullen terwijl je jezelf onderdompelt in een aura van spirituele reinheid en zuiverheid. Banjara's Tribal Smudge Wierook - Mayan Copal brengt de essentie van oude rituelen rechtstreeks naar je spirituele ruimte.

Origine India
Gewicht 0.035Kg /stuk
Shipping weight 0.51Kg
Afmetingen 24x4.5x2 (cm), 0.216L, 0.162Kg/L
Materialen/Ingredienten incense
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode