Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Verwerkingstijd van de bestelling 1-2 werkdagen
+421 911 199 558

Displayset van 70 wierook smudge blokken en brander - Wild West

Product code: AISB-09

Stap binnen in het wilde westen met onze Displayset van 70 Wierook Smudge Blokken en Brander. Deze set is een eerbetoon aan de ruige schoonheid van het Amerikaanse westen en biedt een scala aan onweerstaanbare geuren.

Elk pakket bevat 10 smudge blokken van elke geur, wat resulteert in een indrukwekkende verzameling van 70 blokken in totaal. De set wordt geleverd met een prachtige terracotta-brander, waardoor het een complete en harmonieuze ervaring biedt.

De geuren in deze set zijn geïnspireerd op de wilde natuur van het westen, van de warme tonen van woestijnzand tot de verkwikkende geur van wilde bloemen. Elke blok brengt de ongetemde natuur in elke ruimte.

Deze displayset is niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan je winkel, maar biedt ook je klanten een avontuurlijke reis door het wilde westen van geuren. Creëer een betoverende wierookervaring in je winkel en laat je klanten genieten van de geuren van het Amerikaanse westen. Bestel deze displayset vandaag nog en laat je winkel bloeien met de geest van het wilde westen!

Origine India
Gewicht 0.18Kg /pak
Shipping weight 0.18Kg
Afmetingen 15x2x16.5 (cm), 0.495L, 0.364Kg/L
Materialen/Ingredienten incense
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode