Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Verwerkingstijd van de bestelling 1-2 werkdagen
+421 911 199 558

Display Set van 70 Wierook Smudge Blokken en Brander - 7 Aardse Himalaya Wierooksoorten

Product code: AISB-08

Verrijk de atmosfeer in je winkel met onze Display Set van 70 Wierook Smudge Blokken en Brander, samengesteld uit 7 betoverende Aardse Himalaya-geuren. Elk pakket bevat 10 blokken van elke geur, wat resulteert in een indrukwekkende collectie van 70 smudge blokken in totaal. De set wordt geleverd met een prachtige terracotta-brander, waardoor het een complete en harmonieuze ervaring biedt.

Deze natuurlijke wierooksmudge blokken zijn met zorg vervaardigd uit de beste ingrediënten, en elke geur in deze set neemt je mee op een reis door de Himalaya. Van de verfrissende geur van witte salie tot de aardse tonen van palo santo, elke blok brengt een unieke en rustgevende sfeer in elke ruimte.

Deze display set is niet alleen een prachtige toevoeging aan je winkel, maar biedt ook je klanten een gevarieerde keuze aan geuren, waardoor ze hun eigen rustgevende ritueel kunnen creëren. Creëer een betoverende wierookervaring in je winkel en laat je klanten genieten van de heerlijke geuren uit de Himalaya. Bestel deze display set vandaag nog en laat je winkel bloeien met de energie van de natuur!

Origine India
Gewicht 0,18Kg /pak
Shipping weight 0,18Kg
Afmetingen 15x2x16,5 (cm), 0,495L, 0,364Kg/L
Materialen/Ingredienten incense
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode