Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Verwerkingstijd van de bestelling 1-2 werkdagen
+421 911 199 558

12x Banjara Smudge Pyramid Cones - Mirre

Product code: BanjSC-02

Ontdek de diepgaande magie van Mirre met Banjara's Smudge Pyramid Cones. Deze kegelvormige wierookkegels zijn doordrenkt met de tijdloze geur van Mirre, een aromatische hars die bekend staat om zijn spirituele en geneeskrachtige eigenschappen.

Elke set Smudge Pyramid Cones wordt elegant gepresenteerd in een stijlvolle displaydoos. Binnenin de doos vind je 12 individuele verpakkingen met elk 10 van deze unieke piramidevormige smudge-kegels.Mirre, met zijn warme en aardse aroma, neemt je mee op een reis van diepe introspectie en spirituele reiniging. Deze geur staat bekend om zijn vermogen om ontspanning te bevorderen en een rustige, meditatieve sfeer te creëren. Steek een kegel aan, laat de rook zich verspreiden en voel de kalmerende energie van Mirre je omringen, terwijl je jezelf onderdompelt in een wereld van spirituele sereniteit

Breng de tijdloze wijsheid van Mirre in je rituelen en creëer een omgeving van rust en heiligheid. Laat je ziel zich openen voor de diepe verbindingen die Mirre te bieden heeft.


Origine India
Gewicht 0.04Kg /stuk
Shipping weight 0.5Kg
Afmetingen 12x5x2 (cm), 0.12L, 0.333Kg/L
Materialen/Ingredienten resin
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode