Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

Back Flow Wierook Brander - Peer

Product code: BackF-19

Voeg een vleugje oosterse schoonheid en sereniteit toe aan je leefruimte met onze prachtige Back Flow Wierook Brander - Peer. Met indrukwekkende afmetingen van 17 cm in hoogte, 12 cm in lengte en 9,5 cm in breedte, is deze met de hand vervaardigde wierookbrander een echt kunstwerk. Laat je betoveren door het ambachtelijke ontwerp en het zorgvuldig vormgegeven silhouet van een peer.

Breng een wierookkegel tot ontbranding en ervaar het spektakel van de rook die als een waterval langs de structuur stroomt, waardoor een visueel en rustgevend effect ontstaat. Het unieke ontwerp en de gedetailleerde afwerking maken deze wierookbrander een prachtige aanvulling op je decor. Met een gewicht van 580 gram voelt het stevig en duurzaam aan.

Geniet van de rustgevende geuren en de visuele aantrekkingskracht die de Back Flow Wierook Brander - Peer met zich meebrengt. 

Verrijk je leefruimte met deze fascinerende wierookbrander die niet alleen een prachtig visueel element toevoegt, maar ook een vleugje mystiek en ontspanning brengt.

Koop NU! :-)

Origine China
Gewicht 0,6Kg /Burner
Shipping weight 0,64Kg
Afmetingen 12x9,5x17 (cm), 1,938L, 0,31Kg/L
Materialen/Ingredienten ceramic
CPNP
UFI
Barcode 5060060112933
Materialen/Ingredienten
Barcode