Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Verzendtijd 2-3 dagen
+421 911 199 558

Back Flow Wierook Brander - Appel

Product code: BackF-18

Breng de betovering van een rustgevend oosters tafereel naar je ruimte met onze Back Flow Wierook Brander - Appel. Met een meesterlijke combinatie van esthetiek en functionaliteit, voegt deze met de hand vervaardigde wierookbrander een vleugje magie toe aan je interieur. Met afmetingen van 14 cm lengte, 9,5 cm breedte en 17 cm hoogte is het een indrukwekkend stukje kunst.

Het gedetailleerde ontwerp in de vorm van een appel combineert visuele pracht met een doelgerichte functie. Ontsteek een wierookkegel en ervaar hoe de rook als een kabbelende waterval door de structuur stroomt, een hypnotiserend en rustgevend schouwspel creërend. Met een gewicht van 595 gram voelt het stevig en duurzaam aan, terwijl het je zintuigen prikkelt met de geur van je favoriete wierook.

De Back Flow Wierook Brander - Appel is niet alleen een decoratieve aanwinst, maar ook een instrument om een serene sfeer te cultiveren. 

Voeg een vleugje van het bovennatuurlijke toe aan je leefruimte met deze prachtige wierookbrander, die je zintuigen verwent en je interieur verrijkt.

Origine China
Gewicht 0,6Kg /Burner
Shipping weight 0,729Kg
Afmetingen 14x9,5x17 (cm), 2,261L, 0,265Kg/L
Materialen/Ingredienten ceramic
CPNP
UFI
Barcode 5060060112926
Materialen/Ingredienten
Barcode