Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Verzendtijd 3-4 dagen
+421 911 199 558

Back Flow Wierook Brander - Draak op Berg

Product code: BackF-13A

Betreed een wereld van mystiek en rust met onze Backflow Wierook Brander - Draak in de Bergen. Dit unieke kunstwerk creëert een betoverend schouwspel terwijl de rook als een waterval door de bergachtige structuur stroomt. Eenmaal ontstoken, creëert het wierookkegels een hypnotiserend schouwspel van mist en geur, terwijl de draak rustig in de bergen lijkt te rusten.

Dit meesterwerk is met de hand vervaardigd en combineert elegantie met ambachtelijk vakmanschap. Vul de omgeving met heerlijke aroma's terwijl de rook naar beneden stroomt, wat een kalmerende en betoverende sfeer creëert. Of het nu voor meditatie, ontspanning of decoratieve doeleinden is, onze Backflow Wierook Brander brengt een vleugje magie in uw ruimte.

Afmetingen: Hoogte 7 cm, Lengte 15.5 cm, Breedte 7.5 cm

Geef uw ruimte een vleugje mystiek en schoonheid met onze Backflow Wierook Brander - Draak in de Bergen. Bestel nu en ervaar de betovering zelf."

Let op: Deze beschrijving is gebaseerd op algemene informatie over backflow wierookbranders en draakmotieven. Als er specifieke details zijn over het product dat je wilt opnemen, voel je vrij om ze toe te voegen.

Origine China
Gewicht 0,41Kg /Burner
Shipping weight 0,312Kg
Afmetingen 8x16x8 (cm), 1,024L, 0,4Kg/L
Materialen/Ingredienten ceramic
CPNP
UFI
Barcode 5060060112971
Materialen/Ingredienten
Barcode