Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:
Volume Korting
Bestel 6 of meer producten van elke familie om voor in aanmerking te komen 5% off
Gold Reward Korting
Bestel binnen 30 dagen om in aanmerking te komen voor 7% off

8x Verwarmende Toverdrank Badbal

Product code: ABB-08a

Omarm de warmte en het comfort met onze "Verwarmende Toverdrank Badbal". Deze set van 8 badballen is de perfecte oplossing voor koude dagen of wanneer je behoefte hebt aan een extra dosis warmte en gezelligheid. Elke badbal is met zorg samengesteld met een blend van etherische oliën zoals kaneel, gember en kruidnagel, die bekend staan om hun verwarmende eigenschappen.

De "Verwarmende Toverdrank Badbal" biedt niet alleen een gevoel van fysieke warmte, maar ook een gevoel van innerlijke rust en comfort. De rijke, kruidige aroma's vullen je badkamer, creëren een uitnodigende sfeer en transformeren je badtijd in een luxueuze, verwarmende ervaring.

Naast de therapeutische voordelen van de etherische oliën, zijn deze badballen ook verrijkt met voedende ingrediënten die de huid verzorgen en hydrateren. Je stapt uit het bad met een huid die niet alleen gevoed en zacht aanvoelt, maar ook omhuld is met de heerlijke, verwarmende geuren van de gebruikte oliën.

De "Verwarmende Toverdrank Badbal" is ideaal voor iedereen die verlangt naar een beetje extra warmte tijdens de koudere maanden of na een lange, vermoeiende dag. Ze zijn ook een prachtig cadeau voor vrienden en familie die wel wat warmte en ontspanning kunnen gebruiken.

Trakteer jezelf of een geliefde op de rijke, verwarmende omhelzing van onze "Verwarmende Toverdrank Badbal" en maak van elke badtijd een heerlijk verwarmend ritueel

Origine United Kingdom
Gewicht 0.12Kg /stuk
Shipping weight 1.1Kg
Afmetingen Diameter 6cm, 0.113L, 1.1Kg/L
Materialen/Ingredienten Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Aqua, Sodium Chloride, Butyrospermum Parkii, Citrus Sinensis oil, Zingiber Officinale Oil, Styrax Benzoin Oil, *Limonene, *Benzyl Alcohol, *Citronellol, CI 18050.*Naturally occurring in Essential Oils
CPNP 3946723
UFI
Barcode 5056422992459
Materialen/Ingredienten
Barcode