Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

Middelgrote Aroma Diffuser met Vulkaaneffect (stekker) Twee Kleuren

Product code: AATOM-30

Groothandel Medium Aroma Diffuser met Vulkaaneffect met een capaciteit van 360 ml.

Voeg een bepaalde hoeveelheid water en enkele druppels van je favoriete essentiële olie toe om je aromatherapie-ervaring te verrijken. De lichte nevel die deze luchtbevochtiger produceert, creëert een verbazingwekkend 3D-vlam- of vulkaaneffect, waardoor je kunt schakelen tussen warmgele vlammen en koele blauwe vlammen.

Aangedreven door een ultrasone motor werkt deze diffuser stil. Het kan moeiteloos worden bediend met één knop of handig worden omgeschakeld tussen verschillende modi en effecten met de meegeleverde afstandsbediening.

Veiligheid en gemak zijn verzekerd met de timerfunctie en de ingebouwde beschermingschip. Je kunt de luchtbevochtiger instellen om automatisch uit te schakelen na 2 of 8 uur, wat voor gemoedsrust zorgt tijdens je rustgevende slaap. De ingebouwde beschermingschip zorgt ervoor dat het apparaat wordt uitgeschakeld wanneer het waterpeil laag is, om mogelijke risico's te voorkomen.

De veelzijdigheid maakt het perfect voor gebruik thuis, in hotels, scholen, slaapkamers, babykamers, yogastudio's, geklimatiseerde ruimtes en droge gebieden. Versterk je ruimte met de rustgevende geur van je favoriete essentiële oliën en creëer een heerlijk ontspannen sfeer.

NB: Om de levensduur van je product te waarborgen, vermijd direct reinigen met kraanwater of het bevochtigen van de stroominvoer, aangezien dit kan leiden tot kortsluiting. We raden aan een katoenen doek voor reinigingsdoeleinden te gebruiken.

Origine China
Gewicht /stuk
Shipping weight 0.479Kg
Afmetingen
Materialen/Ingredienten Plastic
CPNP
UFI
Barcode 5056368332999
Materialen/Ingredienten
Barcode