Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

Bamboo Windgongen - Natuurlijke Afwerking - Zwart Boeddha 6 Buiyen

Product code: BBamc-12

Ontdek de serene klanken van onze Bamboe Windgongen met Natuurlijke Afwerking en Zwarte Boeddha. Deze unieke windgongen zijn zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardig bamboe, bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Elke windgong beschikt over zes zorgvuldig afgestemde buizen die, wanneer aangeraakt door de wind, een rustgevend, melodieus geluid produceren.

De natuurlijke afwerking van het bamboe, in combinatie met de elegantie van een zwarte Boeddha-figuur, voegt een vleugje zen en rust toe aan elke tuin, patio of binnenruimte. Deze windgongen zijn niet alleen perfect voor persoonlijk gebruik maar ook een doordacht geschenk voor liefhebbers van meditatie, yoga en iedereen die de rust en kalmte van de natuur waardeert.

Elke windgong is met de hand gemaakt, waardoor elke gong uniek is. De natuurlijke variaties in het bamboe zorgen ervoor dat geen twee windgongen exact hetzelfde zijn, wat bijdraagt aan hun unieke charme en schoonheid.

Voeg een vleugje natuurlijke harmonie toe aan uw omgeving met onze Bamboe Windgongen. Laat de kalmerende klanken u meenemen op een reis van rust en ontspanning

Origine Indonesia
Gewicht 0,5Kg /stuk
Shipping weight 0,5Kg
Afmetingen
Materialen/Ingredienten Bamboo, string
CPNP
UFI
Barcode 5056368307508
Materialen/Ingredienten
Barcode