Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:
AromaJ 7/24 Valid until: Wed 31 Jul 2024
AromaJ products 10% off

Aroma Diffuser Halsketting - Libel - 25mm

Product code: AromaJ-04

Deze groothandel aromatherapie diffuser kettingen stellen uw klanten in staat om hun favoriete etherische olie of een van onze speciale mengsels te dragen waar ze ook gaan, terwijl ze ook de positieve gezondheidsvoordelen ervaren die ze bieden. Elk medaillon bevat een klein stukje pad waarop enkele druppels olie worden aangebracht, die langzaam door de ventilatiegaten aan de voorkant diffunderen. De geur van uw olie kan meerdere dagen aanhouden, maar u kunt altijd meer olie aan het pad toevoegen nadat de olie volledig is gediffundeerd.

De medaillons zijn verkrijgbaar in twee maten: 25 mm en 30 mm in diameter en 5 mm dikte en zijn gemaakt van roestvrij staal om ervoor te zorgen dat de oliën het metaal niet aantasten of afbreken in de loop van de tijd. Elke ketting wordt geleverd met 10 geassorteerde kleurpads.

De achterkant van het medaillon is massief en we bieden een keuze uit 12 prachtige laser gesneden ontwerpen om uit te kiezen. De medaillons kunnen worden geopend via een kleine spleet aan de rechterkant die wordt samengehouden met een sterke magnetische sluiting.

Origine China
Gewicht 0.014Kg /Necklace
Shipping weight 0.014Kg
Afmetingen 2.5x0.4 (cm)
Materialen/Ingredienten Stainless steel
CPNP
UFI
Barcode 5060060116535
Materialen/Ingredienten
Barcode