Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

48x Alle Natuurlijke Tas - Karton Starter Pack (4 ontwerpen x 12 stuks)

Product code: ANB-ST

Bespaar meer dan 20%!

Deze Groothandel Alle Natuurlijke Tas - Karton Starter Pack is de perfecte manier voor uw winkel om een collectie opvallende, volledig natuurlijke draagtassen aan uw klanten te introduceren. Gemaakt van jute en katoen, zijn deze tassen een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele boodschappentassen.

De starter pack bevat 48 draagtassen met 4 ontwerpen (12 van elk):

  • Levensboom - Een universeel symbool dat verbondenheid, groei en de cyclus van het leven vertegenwoordigt.
  • Namaste Hand - Een traditionele Indiase groet die respect en vrede betekent.
  • Hamsa Hand - Een populair symbool in veel culturen, vooral in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, waarvan wordt geloofd dat het bescherming biedt tegen het kwaad.
  • Mandala - Een ingewikkeld cirkelvormig patroon met spirituele betekenis in het hindoeïsme en boeddhisme, dat vaak heelheid, eenheid en harmonie vertegenwoordigt.

Elke draagtas heeft een levendige stonewash afwerking die een unieke, vintage uitstraling creëert. Het ruime ontwerp kan comfortabel een verscheidenheid aan items bevatten, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik. De sterke en duurzame vezels zorgen ervoor dat de tassen zelfs de zwaarste ladingen kunnen dragen.

Bestel deze Alle Natuurlijke Tas - Karton Starter Pack en bied uw klanten een stijlvolle, duurzame en betekenisvolle manier om hun spullen te dragen!

Origine India
Gewicht /tas
Shipping weight 0Kg
Afmetingen
Materialen/Ingredienten Jute, Cotton
CPNP
UFI
Barcode 5056368336065
Materialen/Ingredienten
Barcode