Nederland

Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken door heel Europa
De leukste cadeaus vind je hier:
Verwerkingstijd van de bestelling 1-2 werkdagen
+421 911 199 558

12x Pak van 10 Masala Terugstroom Wierook - Amber

Product code: ABFi-12

Vul je winkelvoorraad aan met onze 12x Pak van 10 Masala Terugstroom Wierook - Amber. Elke doos bevat 10 zorgvuldig vervaardigde wierookkegels, doordrenkt met de warme en betoverende geur van Amber.

Amber heeft een rijke, harsachtige geur die wordt gewaardeerd om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. Het staat bekend om zijn aardse aroma met een vleugje zoetheid, wat een gevoel van warmte en comfort oproept. De geur van Amber wordt vaak gebruikt voor meditatie, yoga en om een rustige sfeer te creëren in huis.

Deze wierookkegels bieden niet alleen een heerlijke geurervaring, maar creëren ook een visueel spektakel. Terwijl ze branden, produceren ze een fascinerend omgekeerd waterval-effect met geurige rook, wat een hypnotiserende en bijna mystieke ambiance aan elke ruimte toevoegt. Dit visuele aspect kan dienen als een echte blikvanger in je winkel, nieuwsgierige klanten aantrekken en gesprekken op gang brengen over de unieke kwaliteiten van het product.

Voeg deze prachtige wierookkegels toe aan je assortiment en laat je klanten genieten van de betoverende geur van Amber, waardoor ze een gevoel van rust en welzijn ervaren.

Origine India
Gewicht 0.033Kg /pak
Shipping weight 0.42Kg
Afmetingen 5.5x5.5x7 (cm), 0.212L, 0.156Kg/L
Materialen/Ingredienten incense
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode