Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:

12x Pak van 10 Masala Terugstroom Wierook - Oudh

Product code: ABFi-11

Breid het assortiment van je winkel uit met onze 12x Pak van 10 Masala Terugstroom Wierook - Oudh. Elke doos bevat 10 zorgvuldig vervaardigde wierookkegels, doordrenkt met de diepe en bedwelmende geur van Oudh.

Oudh, ook bekend als agarhout of aloeswood, staat bekend om zijn rijke, houtachtige en aardse aroma. Het wordt al eeuwenlang gewaardeerd en gebruikt in verschillende culturen voor meditatie, ontspanning en spirituele doeleinden. De geur van Oudh wordt vaak geassocieerd met luxe en wordt beschouwd als een van de meest kostbare geuren ter wereld.

Deze wierookkegels bieden niet alleen een betoverende geurervaring, maar creëren ook een visueel spektakel. Terwijl ze branden, produceren ze een fascinerend omgekeerd waterval-effect met geurige rook, wat een hypnotiserende en bijna mystieke sfeer aan elke ruimte toevoegt. Dit visuele aspect kan dienen als een echte blikvanger in je winkel, nieuwsgierige klanten aantrekken en gesprekken op gang brengen over de unieke kwaliteiten van het product.

Voeg deze prachtige wierookkegels toe aan je assortiment en laat je klanten genieten van de rijke geur van Oudh, waardoor ze een gevoel van luxe en verfijning ervaren.

Origine India
Gewicht 0,033Kg /pak
Shipping weight 0,42Kg
Afmetingen 5,5x5,5x7 (cm), 0,212L, 0,156Kg/L
Materialen/Ingredienten incense
CPNP
UFI
Barcode
Materialen/Ingredienten
Barcode