Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:
Volume Korting
Bestel 6 of meer producten van elke familie om voor in aanmerking te komen 5% off
Gold Reward Korting
Bestel binnen 30 dagen om in aanmerking te komen voor 7% off

8x PMT Toverdrank Badbal

Product code: ABB-03a

Breng harmonie en welzijn naar je badtijd met onze "PMT Toverdrank Badbal". Deze set van 8 badballen is specifiek samengesteld om verlichting en comfort te bieden tijdens de premenstruele periode, waarbij natuurlijke ingrediënten worden gebruikt die bekend staan om hun vermogen om de stemming te verbeteren en lichamelijke ongemakken te verzachten.

Elke badbal bevat een zorgvuldig uitgekozen mix van etherische oliën zoals lavendel, kamille en salie, die een kalmerende invloed hebben op het lichaam en de geest. Deze ingrediënten werken synergetisch om spanning te verminderen, een gevoel van ontspanning te bevorderen en de typische symptomen van PMT (premenstrueel syndroom) zoals krampen en stemmingswisselingen te verlichten.

De "PMT Toverdrank Badbal" is de perfecte manier om jezelf te verwennen met een beetje extra zorg tijdens deze uitdagende dagen. Door een van deze badballen aan je bad toe te voegen, creëer je een rustgevende oase die niet alleen je zintuigen kalmeert, maar ook helpt bij het herstellen van balans en comfort.

Deze set is ook een attent cadeau voor vrienden of familieleden die wel wat ontspanning en verlichting kunnen gebruiken. Deel de helende kracht van deze speciaal geformuleerde badballen en laat ze weten dat je om hun welzijn geeft.

Verwen jezelf met de verzachtende en herstellende eigenschappen van onze "PMT Toverdrank Badbal" en maak van je badtijd een helend ritueel dat bijdraagt aan je algehele welzijn en comfort

Origine United Kingdom
Gewicht 0,12Kg /stuk
Shipping weight 1,1Kg
Afmetingen Diameter 6cm, 0,113L, 1,1Kg/L
Materialen/Ingredienten Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Aqua, Sodium Chloride, Butyrospermum Parkii, Pelargonium Graveolens, Lavandula Angustifolia, Citrus Bergamia, *Linalool, *Citronellol, *Limonene, *Geraniol, *Citral, CI 19140, CI 42090.*Naturally occurring in Essential Oils
CPNP 3946718
UFI
Barcode 5056422992404
Materialen/Ingredienten
Barcode