Aromatherapie - Huis Parfums - Badkamer

Wij Leveren Groothandel Geschenken

De leukste cadeaus vind je hier:
Volume Korting
Bestel 6 of meer producten van elke familie om voor in aanmerking te komen 5% off
Gold Reward Korting
Bestel binnen 30 dagen om in aanmerking te komen voor 7% off

8x Totale Detox Toverdrank Badbal

Product code: ABB-02a

Reinig je lichaam en geest met onze "Totale Detox Toverdrank Badbal". Deze set van 8 badballen is speciaal ontworpen om te helpen bij het ontgiften en revitaliseren van je huid, terwijl je geniet van een diep ontspannend bad.

Elke badbal is verrijkt met een krachtige mix van etherische oliën en natuurlijke extracten die bekend staan om hun ontgiftende eigenschappen. Ingrediënten zoals groene thee, citroengras en eucalyptus werken samen om onzuiverheden te verwijderen, de huid te voeden en de zintuigen te verfrissen.

De "Totale Detox Toverdrank Badbal" biedt een unieke badervaring die niet alleen gericht is op fysieke reiniging, maar ook op mentale verfrissing. Laat de stress van de dag van je afspoelen terwijl je je onderdompelt in het weldadige water, en voel hoe je lichaam zich herstelt en verjongt.

Perfect voor die momenten waarop je je overbelast voelt of na een periode van overdaad, deze badballen zorgen voor een effectieve detox. Ze zijn ook een geweldig cadeau voor iedereen die wel wat extra zorg en aandacht voor hun welzijn kan gebruiken.

Gun jezelf de zuiverende kracht van onze "Totale Detox Toverdrank Badbal" en maak van je badtijd een heilzaam ritueel dat je helpt om te herstellen, te vernieuwen en je van binnen en van buiten geweldig te voelen

Origine United Kingdom
Gewicht 0.12Kg /stuk
Shipping weight 1.1Kg
Afmetingen Diameter 6cm, 0.113L, 1.1Kg/L
Materialen/Ingredienten Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Aqua, Sodium Chloride, Butyrospermum Parkii, Litsea Cubeba, Melaleuca Alternifolia, Juniperus Communis, *Citral, *Limonene, *Linalool, *Geraniol, *Citronellol, CI 15985, CI 18050.*Naturally occurring in Essential Oils
CPNP 3946717
UFI
Barcode 5056422992398
Materialen/Ingredienten
Barcode